RING OSS - 031-311 60 05

Takläggare Göteborg

RING OSS - 031-311 60 05

Om oss

Om oss

Erbjuder ert företag tjänster som takläggare i Göteborg? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om takläggare i Göteborg och forma den efter ert företag!

Vårt företag finns i Göteborg men vi får uppdrag från stora delar av landet, bland annat arbetar vi som takläggare i Göteborg, och runt Göteborg såsom i Mölndal, Lerum, Kungälv och i Kungsbacka. Vi arbetar som takläggare i Uddevalla, Borås, Alingsås och i Trollhättan. Vi arbetar även inom andra delar av Sverige, till exempel i Skövde, Falköping, Mariestad, Vänersborg och även som takläggare i Skara. Också i Småland, arbetar vi som takläggare i Jönköping, Huskvarna, Lidköping, Nässjö, och i Värmland, arbetar vi som takläggare i Karlstad och som takläggare i Örebro.

Viktiga certifieringar och kompetens

För att möta våra kunders efterfrågan när det kommer till hög kvalitet på våra tjänster som takläggare i Göteborg, har vi sett till att höja vår kompetens. Därför har vi certifieringar inom:

  • Bas-P
  • Bas-U
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • AFS 2013:04
  • Heta arbeten

Dessutom arbetar vi med ID06-legitimation, vilket innebär att vi alltid kan legitimera oss för alla på våra olika arbetsplatser och är medlemmar i viktiga branschorganisationer som SKSR och Villaägarnas riksförbund.

ID06        SKSR        Vi är med i villaägarnas

Vi har fina leverantörer när det kommer till takmaterial, såsom XL Bygg, Orama fönster och Kvik.

Ta kontakt och berätta om vilket byggprojekt som du önskar dig!

 XL Bygg       Orama fönster             kvik