RING OSS - 031-311 60 05

Takläggare Göteborg

RING OSS - 031-311 60 05

Takläggare

Vi lägger tegeltak

Kontakta oss - den här sidan om takläggare i Göteborg är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi är din takläggare i Göteborg som lägger trygga tak. När vi arbetar med tak är säkerheten för dig som får nytt tak, en prioritet. Detta gäller både den som arbetar uppe på taket och för dig som bor under taket. Därför monterar vi alla takstegar, taksteg, hängrännor, skorstenssteg, snörasskydd, med mera, så att du när du måste upp på taket, kan arbeta tryggt där.

Ingen vill ha läckande tak

Med trygga tak, menar vi även att du som har ett nytt tak, på ditt hus, ska vara trygg med att taket håller mot all väder och vind som det blir utsatt för. Bara tanken på att få ett tak som läcker in nederbörd, får det att rysa i den mest luttrade villaägaren, men vi som arbetar med detta, vet att det inte bara handlar om att ställa en hink under vattenläckan. När väl vattnet har börjat droppa in i huset, återstår stora renoveringar efter det. Allt som fukten har angripit, måste rivas ut, torka ut och sedan ersättas med nytt material. Då anser vi att det är bättre att lägga trygga tak ända från början.

Så bygger vi tak

När vi kommit överens med vår kund om att lägga tak, och vilka takmaterial som vår kund önskar sig bygger vi först själva konstruktionen för taket.

  • takstolar – för taket ska ligga på rätt sätt och nederbörden ska falla av, bygger vi först takstolar som hela taket ska vila på.
  • takläkt och takpapp. Under takstolarna bygger vi med luftspalt, takläkt och isolering. När väl takstolarna är på plats bygger vi läkt och takpapp som håller fukten borta.
  • lägga plåttak, tegeltak eller något annat material – när läkten och takpappen är på plats lägger vi sedan på yttertaket så som du önskar dig; plåttak, tegeltak, Shingeltak eller varför inte papptak?
  • montera hängännor och stuprör – när sedan yttertaket är på plats, monterar vi isolering, hängrännor och stuprör. Har du en skorsten, bygger vi isolering kring den, så att inte fukten hittar in till den.
  • montera takstege, taksteg och snörasskydd – när taket är nästan klart, monterar vi även produkter som gör ditt tak till en trygg plats för alla som ska renovera eller skotta snö på det.

Vi renoverar även tak

Som takläggare är det även många kunder som frågar om vi kan renovera tak, och det gör vi också. Som privatperson är det alltid möjligt att kunna dra av för ROT-avdraget på sin inkomstskatt. Det sänker arbetskostnaderna för en takomläggning, takrenovering eller en taktvätt. Ta kontakt för en offert!